Известие

Collapse
No announcement yet.

Реално ли е ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Реално ли е ?

В общи линии разполагам с около 4000 лв. възможно ли е да си взема свястна 147 за тези пари, като предвиждам и някакви пари за постягане ?

Ако парите за постягане влизат във въпросните 4000 лв - отговора е НЕ.
    Ако търсиш 147 до 4000 лв, да може и да си намериш някоя бензинка.
    Lancia Delta 1.6 i.e - ex
    Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Първоначално публикувано от volokin13 Покажи съобщение
      В общи линии разполагам с около 4000 лв. възможно ли е да си взема свястна 147 за тези пари, като предвиждам и някакви пари за постягане ?
      Според мен можеш да намериш свястна кола за тези пари, да речем някоя от форума в прилично състояние, но за поддръжка ще ти трябват пари. Пресметни си дали можеш да си го позволиш - при мен отиват около 1500-2000лв годишно за данък, каско, ГО, винетка, смяна на масла, филтри и други консумативи и разни дребни ремонти.

Не, че на всеки се налага да дава толкова пари, но от друга страна като ти се наложи да сменяш съеднител или да правиш окачване (при мен скоро може да се наложи да правя и двете упражнения)...
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от hayho Покажи съобщение
        Според мен можеш да намериш свястна кола за тези пари, да речем някоя от форума в прилично състояние,...

Защо лъжеш човека..............

Comment

Всъщност имам някъде към 5000, и затова мислех за около 4000 да я взема и 1000 за обслужване.

Comment

Според мен по-добре търси 156 - практически същата кола, но на по-ниска цена

А 147 на какво отгоре да струва повече от 4000лв.?
            Че то фейслифт вече са по 6 бона
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от volokin13 Покажи съобщение
              Колега имаш Л.С
              0892 488 330-Теодор
              Alfa Romeo 145 3.0 24V
              Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                Според мен по-добре търси 156 - практически същата кола, но на по-ниска цена

А 147 на какво отгоре да струва повече от 4000лв.?
                Че то фейслифт вече са по 6 бона
                Тея фейси по 6 бона са пълни гробища.
                За едно си прав - да търси 156, по-добър вариант. И за по-малко пари ще се намери по-запазен екземплят, от колкото 147 за 4 бона.
                Lancia Delta 1.6 i.e - ex
                Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

.....за 5000 и кусур има една много читава форумна 147-ца...за 3000 и малко давам моята 156-ца....
                  Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                  Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                  Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                  Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

абе работата не става с питане по форума. ходи и питай и се пазари. един приятел за 2000 лева си даде бензиновата алфа дето само една ламбда сонда и беше като грешка. пилеше гумите кат откачена. има други бензинови алфи дето им искат повече пари, а на първа скорост нямат ряз. един познат си зе като мойта алфа за 1200 лева и смени някви неща за 500 лева и си е кара до сега. ако не гледаш можеш да си земеш алфа за 4000 лева и да и смениш неща за още 4000..
                    JTD 105+

Comment

Между другото в Германия се продава една 156 2.5 V6 6 скорости 99та сив металик с бежев кожен салон. Състояние на салона отлично, ламарини отлични, двигател и ходова част перфектни . Сменена кутия и съединител преди 35к км , от вчера чисто нови дискове и накладки (предни и задни) заедно с масло и филтри... остана само ремъци и ролки. Ако някой прояви интерес. Ако някой прояви интерес да пише, не пускам обява понеже колата се намира в Германия и мога да я докарам когато ходя натам но няма определена дата. (колата е ръчка и я кара мой приятел, а аз съм почитател на автомат или селеспийд и не ми върши работа)
                      еКс 156, в търсене на нова италианска хулиганка

Comment

Отиваш, оглеждаш, пазариш се, купуваш си кола-слънце и се радваш на живота!
                        Задължително през сервиз и диагностика

http://www.mobile.bg/11354113153430606
                        sigpic

Comment

Working...
                        X